16-01-2018

Rustfri pallevogne

Rustfri pallevogne fra Logitrans sikrer endnu bedre hygiejne!

Levnedsmiddelindustrien og den farmaceutiske industri stiller større og større krav til det materiale, som deres interne transportmateriel er fremstillet af. Våde og aggressive miljøer har en kraftig indvirkning på materialet, og rengøringsvenligt og korrosionsbestandigt transportmateriel er derfor en forudsætning i sådanne brancher.

”Vi har lavet produktforbedringerne på vores rustfri pallevogne på baggrund af vores erfaringer med våde, rene og aggressive miljøer - og god feedback fra vores kunder i levnedsmiddelindustrien og den farmaceutiske industri”, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans.

De nye rustfri pallevogne, Panther Inox Plus og Panther Inox, har bl.a. færre komponenter og færre svejsesømme. Der er dermed færre steder, hvor snavs kan aflejres, hvilket gør vognene meget rengøringsvenlige. Samtidig er de specielt konstrueret til snævre pladsforhold. Sammen med den lave egenvægt betyder dette, at de er meget lette at manøvrere. Håndtaget er specialdesignet og giver brugeren et ergonomisk og afslappet greb, og de afrundede hjørner gør, at de rustfri pallevogne er skånsomme over for både omgivelser, paller og gods.

De rustfri pallevogne fås i tre modeller: Panther Inox Plus, Panther Inox og Panther Inox Plus EX. Panther Inox Plus er en fuldstændig korrosionssikret og rengøringsvenlig udførelse, mens der på Panther Inox visse steder er brugt f.eks. kromiteret materiale. Panther Inox Plus EX kan anvendes i områder, hvor der kan opstå farlig eksplosiv atmosfære på grund af forskellige gasarter eller støv.

“Med en rustfri pallevogn bliver de ergonomisk rigtige arbejdsbetingelser også sikret i virksomheder, hvor der stilles store krav til hygiejne, eller hvor et vådt og aggressivt miljø hidtil har betydet kort levetid for de gængse malede modeller. Det er en investering, der hurtigt tjener sig ind!”, afslutter Gitte Kirkegaard samtalen.