22-01-2018

Ny Rulleløfter

Ruller i ”komplicerede placeringer” klares med den nye Rulleløfter

 

Ruller i ”komplicerede placeringer” klares med den nye Rulleløfter fra Logitrans

Når forskellige ruller, f.eks. folieruller, papirruller, eller valser, skal placeres i en pakke-, trykkeri- eller produktionsmaskine, er det ofte småt med pladsen omkring eller under maskinen. Rullerne skal ofte placeres langt inde i maskinen, hvor der er begrænset manøvremulighed. Det er svært og hårdt for brugeren at få placeret rullen.

”Mange kunder har spurgt os, om vi kunne finde en løsning på dette, og vi har derfor udviklet en Rulleløfter, som har meget kompakte byggemål og er meget manøvredygtig. Den kan derfor køre rullerne helt tæt på f.eks. printmaskinen, så brugeren nemt kan placere rullen i maskinen", siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans.

Rulleløfter er perfekt i samspil med Logitrans´ Rullerotator, som kan tage en rulle fra f.eks. en palle, rotere den og placeres den på Rulleløfter. Rulleløfter transporterer så rullen til produktionsmaskinen og placerer den skånsomt på sin plads.

”Vores Rulleløfter gør placering af ruller på ”komplicerede” steder endnu mere sikkert og ergonomisk rigtigt for brugeren. Rulleløfter kan håndtere ruller med en diameter på max. Ø1270 og længde på max. 520 mm”, afslutter Gitte Kirkegaard samtalen.